Vizitë e rektorit të Universitetit Gazi të Ankarasë, pritet nga kryetari i Fondacionit ALSAR U diskutua krijimi i hapësirave që kontingjente studentësh nga vendi ynë t’i ndjekin studimet në Universitetin Gazi e të mbështeten prej tij. Një pasqyrë e ditëve të solidaritetit human, e morisë së veprimtarive humanitare dhe të të ndihmuarve në një muaj të madhëruar Ky aktivitet nuk përbën risi tanimë, tregues i angazhimit maksimal të Fondacionit ALSAR.
Dy botime të reja, dy tituj të ndryshëm “Marrëdhëniet midis Turqisë, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut – e kaluara, e tashmja dhe e ardhmja” dhe “El Farabi”. Pritje e përzemërt në Fondacionin ALSAR për rektorin e Universitetit “Ondokuz Mayıs”, diskutohen ide bashkëpunimi Me rektorin, prof. dr. Yavuz Ünal, një përkrahës i hershëm, prej vitesh, i projekteve të ALSAR-it, u diskutuan ide bashkëpunimi, duke u vënë në pah disa fusha.
Autoritete vizitojnë Fondacionin ALSAR, me urime për Fitër Bajramin Z. Mehdi Gurra priti kryetarin e Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, dhe prefektin e qarkut të Tiranës, z. Afrim Qëndro.

Aktivitete dhe Publikime

Publikime
Alsar në media
Aktivitete ndër vite

Alsar - Alternativa e së Ardhmes

Fondacioni “Alternativa e së Ardhmes” (ALSAR), në përmbushje të misionit të tij njerëzor e shoqëror, përmes dhënies së ndihmesës dhe shtrirjes së dorës së bamirësisë kudo ku ndihet nevoja, vijon ta rrezatojë me sukses në vitin e 16-të të themelimit veprimtarinë e tij institucionale në horizontin e shoqërisë civile shqiptare.

Vizioni i qartë programor dhe përkushtimi njerëzor në shërbim të misionit fisnik për të ngjallur në shoqëri shpresën se askush nuk është vetëm dhe i braktisur, se është e drejtë e lindur dhe e patjetërsueshme e çdokujt të ndiejë pranë dorën e ngrohtë të ndihmës njerëzore në raste nevoje, përbëjnë thelbin e programit dhe të punës së Fondacionit “ALSAR”, të angazhuar prej vitesh me të gjithë vullnetin në mbështetje të njerëzve në nevojë.

Harta e ndihmave dhe aktiviteteve

Këndvështrime

Kalendari historik

soap 2 day