All posts by sadmin

PostimTest

Fondacioni Alsar në përmbushje të programit të tij arsimor ka vijuar gjatë këtyre ditëve,ofrimin e konsulencës së nevojshme nxënësve të interesuar për të ndjekur studimet në Turqi.Në këtë konteks u realizua takim me maturantet e gjimnazit Bido Sejko në Konispol.Qëllimi i këtij takimi ishte prezantimi i programit të bursave të studimit të ofruara gratis nga

“Raporti i veprimtarive të Fondacionit “ALSAR” për 6 – mujorin e II- të vitit 2017”.

SOLIDARITETI HUMAN NË NDIHMË TË NJERËZVE NË NEVOJË NË BELSH

Në një vend si Shqipëria, ku politikat sociale janë të kufizuara për shkak të të ardhurave të pamjaftueshme në nivel kombëtar, jeton një numër i madh njerëzish e familjesh të varfra, që si shpresë të vetme, për një jetesë normale, kanë dashamirësinë e shoqërisë. Për të vijuar sigurimin e ndihmës për këto shtresa të varfra,

PROGRAMI KULTUROR “TAKIM ME PERSONALITETE”

Është ky programi kulturor, që nisi më datë 24 shkurt 2018 në sallën e konferencave të Fondacionit Alsar me pjesëmarrjen e studentëve të departamentit të arsimit. Një veprimtari kulturore e larmishme që ka terhequr interesin dhe vemendjen e studenteve ajo synoi të orientojë vëmendjen e studentëve drejt sfidave me të cilat përballet sot shoqëria, të

KONFERENCA SHKENCORE NDËRKOMBËTARE “ INSTITUCIONI I VAKËFIT NË HAPËSIRËN BALLKANIKE”

Konferencë me një mision: hedhje dritë mbi institucionin e vakëfit në hapësirën ballkanike. E enjtja dhe e premtja mblodhën në Tiranë dhjetëra personalitete të Ballkanit, më veças të trevave shqiptare dhe atyre nga Turqia mike, për të diskutuar për orë të tëra mbi institucionin e vakëfit, një rregullues të përkryer të jetës shoqërore për shekuj

PREZANTIMI I PROGRAMIT “BURSAT E TURQISË”.

Fondacioni “ALSAR” në përmbushje të programit të tij arsimor ka vijuar gjatë këtyre ditëve,ofrimin e konsulencës së nevojshme nxënësve të interesuar për të ndjekur studimet në Turqi. Në këtë konteks janë realizuar takime me maturantët e gjimnazeve “Havzi Nela” në Kukës dhe “Bido Sejko” në Konispol.Qëllimi i këtyre takimeve ishte prezantimi i programit të bursave
  • 1
  • 2