Vizitë e rektorit të Universitetit Gazi të Ankarasë, pritet nga kryetari i Fondacionit ALSAR U diskutua krijimi i hapësirave që kontingjente studentësh nga vendi ynë t’i ndjekin studimet në Universitetin Gazi e të mbështeten prej tij. Një pasqyrë e ditëve të solidaritetit human, e morisë së veprimtarive humanitare dhe të të ndihmuarve në një muaj të madhëruar Ky aktivitet nuk përbën risi tanimë, tregues i angazhimit maksimal të Fondacionit ALSAR.
Dy botime të reja, dy tituj të ndryshëm “Marrëdhëniet midis Turqisë, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut – e kaluara, e tashmja dhe e ardhmja” dhe “El Farabi”. Pritje e përzemërt në Fondacionin ALSAR për rektorin e Universitetit “Ondokuz Mayıs”, diskutohen ide bashkëpunimi Me rektorin, prof. dr. Yavuz Ünal, një përkrahës i hershëm, prej vitesh, i projekteve të ALSAR-it, u diskutuan ide bashkëpunimi, duke u vënë në pah disa fusha.
Autoritete vizitojnë Fondacionin ALSAR, me urime për Fitër Bajramin Z. Mehdi Gurra priti kryetarin e Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, dhe prefektin e qarkut të Tiranës, z. Afrim Qëndro.

Activities and Publications

Publishing part
Alsar on media
Activity over years

Alsar - The Alternative of the Future

DSC_1589

The “Alternativa e së Ardhmes” (The alternative of the future) “ALSAR” Foundation for fulfilling its rather human and social mission through simple assistance aid and through charity giving to whoever is in need is still thriving its institutional performance in the horizon of the Albanian civil society at its 11th year since the foundation.

The clear program vision and human commitment serving a generous mission to spark some hope in the society that no one is alone and neglected, which is everyone’s inborn and unalienable right to feel the warmth of a helping hand when needed, compose the core of the activity and program of “ALSAR” Foundation that has been engaged with full commitment to supporting people in need.

Map of aids and activities

Perspectives

Video

SHPËRNDARJA E NDIHMAVE TË “ATIB”

soap 2 day