Biblioteka “Vexhi Buharaja” në Berat pasurohet me tituj të Botimeve ALSAR Në kuadër të projektit, “Libri, dhurata më e çmuar”, u bë dhurimi i 96 titujve të tematikave të ndryshme. Nxënës të Medresesë së Luginës së Preshevës vizitojnë Fondacionin ALSAR Për t’u njohur me aktivitetin e një institucioni me zë për kontributet e tij shoqërore dhe kombëtare.
Projekti, “Libri, dhurata më e çmuar”, botime të ALSAR-it dhurohen në Kolegjin Universitar “Pavarësia” në Vlorë U dhuruan për këtë institucion të arsimit të lartë dhe për studentët e tij rreth 50 tituj librash, në dhjetëra kopje. Zhvillohet ceremonia e dhënies së certifikatave për ndjekësit e kurseve të gjuhës turke Kurset pa pagesë të gjuhës turke ndiqen në Tiranë nga jetimë dhe studentë, e në Kukës janë të hapura për nxënësit e shkollave nëntëvjeçare dhe të mesme. Kryetari i Fondacionit ALSAR flet në konferencën shkencore kushtuar kontributit të prof. Seit Mansakut në gjuhësinë shqiptare, çmon bashkëpunimin produktiv Z. Mehdi Gurra e vlerësoi lart në trajtesë kontributin e prof. Seit Mansakut në Botimet ALSAR.

Activities and Publications

Publishing part
Alsar on media
Activity over years

Alsar - The Alternative of the Future

DSC_1589

The “Alternativa e së Ardhmes” (The alternative of the future) “ALSAR” Foundation for fulfilling its rather human and social mission through simple assistance aid and through charity giving to whoever is in need is still thriving its institutional performance in the horizon of the Albanian civil society at its 11th year since the foundation.

The clear program vision and human commitment serving a generous mission to spark some hope in the society that no one is alone and neglected, which is everyone’s inborn and unalienable right to feel the warmth of a helping hand when needed, compose the core of the activity and program of “ALSAR” Foundation that has been engaged with full commitment to supporting people in need.

Map of aids and activities

Perspectives

Video

SHPËRNDARJA E NDIHMAVE TË “ATIB”

soap 2 day