Zhvillimi i projekteve dimërore, dhurohen soba Dhjetë soba për familje jetimësh. Me ushqime pranë nevojtarëve, ndahen pako për invalidët në Shkodër Projektet humanitare dimërore. Analizë mbi gjeopolitikën e Ballkanit dhe të ardhmen e shqiptarëve në rajon në një libër të sapobotuar Shkruar nga dr. Fidan Mustafa, botuar nga ALSAR. “Enciklopedia e historisë së botës islame” Nga Botimet ALSAR, në dy vëllime.
Botimeve tona të reja u shtohet një album Me portretet e sulltanëve osmanë.

Alsar - Alternativa e së Ardhmes

Fondacioni “Alternativa e së Ardhmes” (ALSAR), në përmbushje të misionit të tij njerëzor e shoqëror, përmes dhënies së ndihmesës dhe shtrirjes së dorës së bamirësisë kudo ku ndihet nevoja, vijon ta rrezatojë me sukses në vitin e 16-të të themelimit veprimtarinë e tij institucionale në horizontin e shoqërisë civile shqiptare.

Vizioni i qartë programor dhe përkushtimi njerëzor në shërbim të misionit fisnik për të ngjallur në shoqëri shpresën se askush nuk është vetëm dhe i braktisur, se është e drejtë e lindur dhe e patjetërsueshme e çdokujt të ndiejë pranë dorën e ngrohtë të ndihmës njerëzore në raste nevoje, përbëjnë thelbin e programit dhe të punës së Fondacionit “ALSAR”, të angazhuar prej vitesh me të gjithë vullnetin në mbështetje të njerëzve në nevojë.

Harta e ndihmave dhe aktiviteteve

Këndvështrime

Kalendari historik

soap 2 day