Aktivitetet humanitare të këtij muaji, vazhdon dhënia e iftareve të paketuara

Me mbështetjen e TİKA-s, Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim, vijojnë të zhvillohen paralelisht dy veprimtari humanitare, shpërndarja e pakove me ushqime dhe e iftareve të paketuara për shtresa në nevojë dhe komunitete banorësh.

Punonjës të Fondacionit ALSAR ndajnë për çdo mbrëmje 100 vakte të gatshme në iftar, pritur me dëshirë dhe falënderim nga përfituesit.

Një aktivitet i tillë humanitar u zhvillua këtë javë në fshatin Çekrezë të Tiranës.

Për banorët u nda në mjediset e xhamisë sasia e dedikuar, njëqind paketime me ushqim për iftar.

Me përkushtim të pazbehur dhe tërë energji, ALSAR realizon gjatë muajit të begatë të Ramazanit një varg projektesh humanitare, duke e përçuar ngado frymën e solidaritetit human.

soap 2 day