ALSAR dhe WEFA pranë familjeve në nevojë, u vijnë në ndihmë me pako ushqimore

Për tre ditë me radhë, nga e hëna në të mërkurën e javës së fundit të dhjetorit, punonjës të Fondacionit ALSAR dhe të WEFA-s, organizatës ndërkombëtare të ndihmave me qendër në Gjermani, kanë shpërndarë pako me ushqime për familje në nevojë në zona të ndryshme të vendit.

Në kuadër të projektit të ndihmës dimërore, të mbështetur nga WEFA, pako ushqimore janë shpërndarë për 250 familje në nevojë, jetimësh apo ndryshe, në Tiranë, Gramsh, Lurë dhe Kukës.

Shprehje e solidaritetit human me shtresat në nevojë, ndihma në ushqime ua lehtëson sadopak gjendjen këtyre familjeve në këtë stinë dimri.

Karakterizuar nga përkushtimi i vazhdueshëm për t’u ardhur në ndihmë shtresave në nevojë, Fondacioni ALSAR realizon në vijimësi projekte ndihme në bashkëpunim me organizata partnere.

Një e tillë, WEFA, mbështeti një numër aktivitetesh humanitare gjatë këtyre ditëve, në ndihmë të fëmijëve jetimë dhe të familjeve në nevojë.

Slide Slide Slide
soap 2 day