ALSAR I FTUAR NË CEREMONINË E INAUGURIMIT TË PRESIDENTIT TË TURQISË

U zhvillua në Ankara më datë 09 korrrik 2018 “Ceremonia e Inaugurimit të Presidentit të Turqisë” Shkëlqesisë së Tij Recep Tayyip Erdoğan, në të ishin të pranishëm personalitete të larta të jetës politike, arsimore e kulturore nga e gjithë bota. Me këtë rast nga vendi ynë morën pjesë si të ftuar në këtë ceremoni solemne, Kryeministri i Shqipërisë Z. Edi Rama, Ministri i Energjitikës Z. Damian Gjiknuri, Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Turqi Z. Genti Gazheli, si dhe Kryetari i Fondacionit Alsar Z. Mehdi Gurra.

Në këtë kontekst Fondacioni “ALSAR” dërgoi edhe një mesazh urimi duke i shprehur Shkëlqesisë së Tij, Z. Recep Tayyip Erdoğan përgëzimet më të sinqerta, urimet më të përzemërta dhe konsideratat më të larta, duke iu lutur Zotit të Lartësuar për suksese të mëtejshme në rrugën drejt progresit e prosperitetit të tyre kombëtar.

soap 2 day