ALSAR në panair, botimet tona i paraqiten publikut në Pallatin e Kongreseve

Fondacioni ALSAR ia sjell më pranë lexuesit botimet e tij nëpërmjet hapësirës së posaçme në panairin e produkteve hallall.

I hapur në mjediset e Pallatit të Kongreseve, “Albanian Halal Expo” vijon për tre ditë me radhë, nga 26 në 28 mars.

Vizitorëve në panair u jepet mundësia të njihen me aktivitetin tonë botues dhe me titujt më të fundit të Botimeve ALSAR.

Blerësit e librit kanë ç’të përzgjedhin mes dhjetëra titujve të tematikave të ndryshme.

Me shtimin e botimeve, ALSAR ka shtuar dhe pjesëmarrjen në panaire, duke iu përgjigjur interesit të publikut.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day