ALSAR shpall fituesit e programit të bursave të ekselencës për vitin akademik 2021-2022

Pas një procesi përzgjedhës, të bazuar në vlerësimet e komisionit prej tre anëtarësh e të kryesuar nga prof. dr. Seit Mansaku, Fondacioni ALSAR bën të njohur listën me emrat e studentëve që kanë fituar të drejtën e marrjes së bursës së ekselencës për vitin akademik 2021-2022.

Përzgjedhja u mbështet në kriteret e përcaktuara të vlerësimit të dokumentacionit përkatës dhe në intervistat e studentëve.

I konsideruar një projekt parësor dhe strategjik në fushën e aktivitetit arsimor të Fondacionit ALSAR, “Programi i akordimit të bursave të ekselencës” është në vitin e tetë të tij. ALSAR-i u vjen në ndihmë me të studentëve të spikatur, të shkëlqyer, duke u krijuar mundësinë e thellimit në studime dhe të përgatitjes së plotë profesionale.

Qindra studentë kanë përfituar në vite nga programi i bursave të ekselencës, pjesë e ndihmës së shumanshme që ALSAR u jep të rinjve dhe të rejave të përkushtuar në rrugën e dijes.

Dhënia e bursave për studentët e shkëlqyer është tashmë një veprimtari e konsoliduar e Fondacionit ALSAR. Me konturet e një tradite, programi merr më shumë vëmendje dhe tërheq më tepër aplikues vit pas viti.

Përfituesit e bursave për vitin akademik 2021-2022 janë ndjekës të studimeve në nivelet bachelor dhe master. Në vite të ndryshme studimi, studentët përfitues ndjekin një larmi degësh, nga infermieria e përgjithshme te inxhinieria agroushqimore. Qytetet dhe rrethet nga vijnë, ku kanë vendlindjen apo vendbanimin, janë po kaq të larmishme: prej Podgoricës, Preshevës, Krumës, Kukësit, Dibrës, Matit, Krujës, Tiranës, Fierit, Lushnjës, Poliçanit, Ballshit, Kuçovës, Delvinës, etj.

Më poshtë janë të renditur 65 emrat e fituesve të programit të bursave të ekselencës për vitin akademik 2021-2022:

 1. Adela Hatjani
 2. Esmeralda Emini
 3. Florida Qela
 4. Jasmina Duqi
 5. Jesmina Sengla
 6. Jurgena Selimi
 7. Kledi Hela
 8. Leonora Dushku
 9. Sarah Dedja
 10. Sonila Selami
 1. Aiselda Duraku
 2. Megi Bodo
 3. Amra Minaj
 4. Anda Musollari
 5. Elina Borova
 6. Enxhi Cingo
 7. Erikson Nikolli
 8. Ertil Bajaj
 9. Gerla Kotka
 10. Katerina Isufaj
 1. Klevisa Gjika
 2. Lorna Muka
 3. Orges Cani
 4. Rigels Pashako
 5. Vasiana Nune
 6. Alisja Boçi
 7. Alkid Dapaj
 8. Alma Sotiri
 9. Arjeta Hadaj
 10. Artjola Boja
 1. Donika Muja
 2. Dorina Ahmati
 3. Egesta Dema
 4. Elske Muharremi
 5. Emine Abdiu
 6. Eni Dyrmyshi
 7. Enisa Cara
 8. Eralda Hoda
 9. Egida Delibashi
 10. Esi Shafloqi
 1. Evanthi Suli
 2. Fatjona Vata
 3. Fatlinda Yzo
 4. Flavia Muçaj
 5. Have Sokoli
 6. Kevin Kinolli
 7. Klevis Brahaj
 8. Kuzaresta Hystuna
 9. Marjola Shehi
 10. Orgest Baze
 1. Reard Imeri
 2. Renaldo Sinani
 3. Romina Tafaj
 4. Sara Mekshi
 5. Selma Milani
 6. Sidorela Hoda
 7. Tina Korçari
 8. Umejma Abdiu
 9. Valentina Skënderi
 10. Valmir Visha
 1. Alketa Duraku
 2. Esmerin Kukaj
 3. Megi Thuqi
 4. Sara Osman
 5. Suada Loku

Slide Slide Slide
soap 2 day