ALSAR VIJON PROJEKTET E NDIHMAVE NË QYTETIN E BELSHIT

Fondacioni “ALSAR” në kuadër të zhvillimit të një marrëdhenie të suksesshme bashkëpunimi me institucionin e Bashkisë Belsh realizoi më datë 03 gusht 2018 projektin e ofrimit të mbështetjes për familjet në nevojë dhe institucionin e zjarrfikseve në qytetin e Belshit, ku përmes së cilit u mundësua dhurimi i kontigjentit të 2-të të ndihmave humanitare sipas këtyre treguesve: 54 copë krevate, 54 copë dyshekë.

soap 2 day