Bashkësia Islame e Malit të Zi kontribuon me ndihmë financiare për të dëmtuarit nga tërmeti

Tiranën e vizitoi këtë të hënë kryetari i Bashkësisë Islame të Malit të Zi, z. Rifat Fejziç, i shoqëruar nga drejtuesi i shoqatës Horizonti, z. Omer Kajoshaj.

Miqtë nga Mali i Zi bënë një vizitë në Fondacionin ALSAR gjatë qëndrimit të tyre në kryeqytetin shqiptar.

Pritja në zyrën e kreut të fondacionit, z. Mehdi Gurra, ishte e ngrohtë dhe tepër miqësore.

Në kuadër të kësaj vizite, z. Fejziç dhe z. Kajoshaj e shprehën solidaritetin me të dëmtuarit nga tërmeti i nëntorit të vitit të kaluar me dhurimin e një shume prej 10.000 eurosh.

Kontributi në para do të shkojë te të dëmtuarit përmes ndihmave humanitare të shpërndara nga Fondacioni ALSAR.

Fondacioni u shprehu mirënjohjen  mysafirëve për solidaritetin e treguar, e nëpërmjet tyre, shprehu mirënjohjen dhe për Bashkësinë Islame të Malit të Zi.

soap 2 day