Dhe veshmbathje për jetimët

Një tjetër projekt i realizuar të martën në ndihmë të jetimëve ishte dhe dhurimi i veshmbathjeve për një numër prej tyre.

Të mbledhur në sallën e konferencave të Fondacionit ALSAR, 30 jetimë morën dhuratë veshmbathje të zgjedhura me kujdes për ta për stinën e dimrit.

EMİN, me qendër në Gjermani, e mbështeti dhe këtë aktivitet, në kuadër të ndihmës dimërore.

Ditët e solidaritetit human në dhjetor i karakterizojnë veprimtari të ngjeshura në ndihmë të shtresave në nevojë, më në veçanti në ndihmë të jetimëve.

Nga mbështetja financiare te ndihma me dru zjarri dhe ushqime, kontributi për jetimët dhe familjet e tyre është i gjerë dhe i gjithanshëm.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day