Dhurata për fëmijët me rastin e festës së Fitër Bajramit

Në një atmosferë festive, është zhvilluar programi “Të festojmë së bashku”, gjatë së cilit u realizua shpërndarja e dhuratave për fëmijët jetimë, me synimin që me ndjenja të sinqerta solidariteti, në një atmosferë festive t’iu ofrojë atyre mbështetjen dhe t’iu ngjallë ndjenjat e besimit dhe të shpresës për të ardhmen.

soap 2 day