Dhuratë e veçantë për studentët, pako me libra

E marta ishte e mbushur me aktivitete humanitare në ndihmë të jetimëve, por ajo pati dhe një veprimtari të veçantë.

Studentë të shkëlqyer të universitetit publik morën dhuratë pako me libra, botime të Fondacionit ALSAR.

Shpërndarja u krye në sallën e konferencave të fondacionit, në praninë e përfaqësuesve të entit dhurues.

Pakot përmbanin tituj të ndryshëm të Botimeve ALSAR, dhuruar 25 studentëve, vajza e djem në ecje në rrugën e dijes.

Një ndihmë e çmueshme për këta studentë, që të tashmen e tyre e kanë të lidhur pikërisht me librin. Të tematikave të ndryshme, librat paraqesin interes për lexim dhe do t’u pasurojnë njohuritë studentëve.

Slide Slide Slide
soap 2 day