DHURIMI I VESHJEVE PËR FËMIJËT ME RASTIN E FESTËS SË KURBANIT

Fondacioni “ALSAR” me rastin e Festës së Kurban Bajramit realizoi nga data 21-23 gusht 2018, projektin e dhurimit të artikujve të veshmbathjes për fëmijët jetimë. Nën shoqërinë e përfaqësuesve të donatorëve çdonjëri nga fëmijët përzgjodhi dhuratën e tij në 2 artikuj (pantallona, dhe bluza) sipas preferencës së tyre, duke synuar në këtë mënyrë që me ndjenja të sinqerta solidariteti, në një atmosferë festive t’i ofrojë atyre mbështetjen dhe t’iu ngjallë ndjenjat e besimit dhe të shpresës për të ardhmen.

soap 2 day