Dhurohen libra në Fakultetin e Shkencave Sociale të Universitetit të Tiranës

Në kuadër të aktiviteteve arsimore dhe kulturore të Fondacionit ALSAR, dhe në vijim të projektit afatgjatë, “Libri, dhurata më e çmuar”, qindra tituj librash janë dhuruar për studentë të Fakultetit të Shkencave Sociale të Universitetit të Tiranës.

Ceremonia e dhurimit u mbajt sot, më 17 janar, në auditoret e këtij fakulteti, me praninë e shumë ndjekësve të studimeve të larta të interesuar për të përfituar nga kjo dhuratë e veçantë.

Në aktivitetin e organizuar në bashkëpunim me departamentet e fakultetit mbajti një fjalë prof. dr. Zyhdi Dervishi, ku falënderoi përzemërsisht Fondacionin ALSAR për librat e dhuruar. Ai foli për kontributet e ALSAR-it në fushën e kulturës, në mbështetjen e studentëve, si dhe në lëmin humanitar.

Do t’u drejtohej studentëve dhe drejtori administrativ i Fondacionit ALSAR, z. Saimir Rusheku, për t’u folur në mënyrë të përmbledhur për veprimtarinë e ALSAR-it, për shtyllat e kësaj veprimtarie – humanitare, arsimore dhe kulturore – dhe për arritjet në vite.

Dhurata përbëhej nga 200 tituj librash, shpërndarë më pas për studentët, përgjithësisht vajza, që patën mundësinë dhe të zgjidhnin mes tyre botimet më me interes.

Slide Slide Slide Slide Slide Slide
soap 2 day