Ditët e solidaritetit human në Ramazan: ndihma për njerëz në nevojë në Shkodër

Fondacioni ALSAR ka nisur tashmë në bashkëpunim me organizata partnere veprimtaritë humanitare në kuadër të muajit të Ramazanit.

Ditët e solidaritetit human janë një periudhë kohore gjatë së cilës u vihet në ndihmë nevojtarëve kudo që gjenden më së pari me artikujt ushqimorë më të nevojshëm.

Në fillim të kësaj jave pati aktivitete humanitare në Shkodër, në të cilat u shpërnda një sasi e konsiderueshme pakosh ushqimore.

Me mbështetjen e një organizimi të posaçëm ndihme për këtë muaj, nga ATİB dhe HİLAL, me qendër në Gjermani, u dhanë 60 pako me ushqime.

Përfitues ishin anëtarë të shoqatave të paraplegjikëve dhe tetraplegjikëve.

Ky ishte vetëm një prej aktiviteteve humanitare të së hënës në këtë qytet.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day