Ditët e solidaritetit ndaj shtresave sociale në nevojë

Nën moton “Ditët e solidaritetit ndaj shtresave sociale në nevojë” nisi në Tiranë më datë 23 janar programi i ofrimit të ndihmës humanitare për familjet e fëmijëve jetimë. Në këto ditë të acarta të stinës së dimrit, ne ndoshta nuk mund t’ua zgjidhim dot hallet atyre, por angazhohemi e mundohemi që t’ua lehtësojmë sadopak vështirësitë e tyre ekonomike dhe t’u sjellim buzëqeshjen për t’i bërë të kuptojnë se ata nuk janë vetëm. Falë mbështetjes bujare të ofruar nga kryetari i Bashkisë së qytetit të Afyonit në Turqi, Z. Burhanetin Çoban, u mundësua dhurimi i këtij kontingjenti ndihmash në lëndë drusore për ngrohje për familjet e fëmijëve jetimë në qytetin e Tiranës. Fondacioni “Alsar” gjen rastin t’i shprehë mikut të nderuar mesazhin e respektit dhe të konsideratës më të lartë në shenjë mirënjohjeje dhe vlerësimi për mbështetjen dhe inkurajimin që na ka ofruar, në misionin dhe rrugëtimin tonë të pandalshëm drejt bamirësisë.

soap 2 day