Dolën nga shtypi 12 vëllimet e para të veprës së autorit Abdi Baleta.

Fondacioni ALSAR ka nxjerrë nga shtypi 12 vëllimet e para të veprës prej 36 vëllimesh të Abdi Baletës – diplomat, politikan e publicist – e cila është titulluar “Kronikë kohe”.

24 vëllimet e tjere janë duke u pergatitur dhe do të botohen të gjitha brenda këtij viti.
Dymbëdhjetë vellimet e para mund të gjenden në librarinë e botimeve ‘ALSAR’.

Se shpejti vëllimet e titulluara ‘Kronikë kohe’ të autorit Abdi Baleta do të jenë në Biblioteken Kombëtare të Shqipërisë dhe në biblioteka e librari ne Maqedoni të Veriut dhe në Kosovë.

soap 2 day