EMIN, me qendër në Gjermani, shpërndan pako me ushqime në ditë të solidaritetit human

Shoqata e ndihmave humanitare me qendër në Gjermani, EMIN, ka shpërndarë në bashkëpunim me Fondacionin ALSAR pako ushqimore për njerëz në nevojë.

Ndihma në ushqime u dha në kuadër të ditëve të solidariteti human gjatë Ramazanit. Për shpërndarjen e një pjese të saj u shkua shtëpi më shtëpi.

Nga 70 pakot me ushqime, 60 prej tyre u shpërndanë për paraplegjikë dhe tetraplegjikë të shoqatës “Shpresë për jetën”. Shpërndarja e 10 të tjerave u bë për individë në gjendje jo të mirë ekonomike dhe shëndetësore, për të sëmurë rëndë nën përkujdesin e shoqatës “Ryder Albania”.

EMIN u është bashkuar në këtë mënyrë shoqatave dhe organizatave ndërkombëtare që po bashkëpunojnë me Fondacionin ALSAR gjatë këtij muaji për realizimin e projekteve të përbashkëta humanitare.

Shtresa dhe komunitete në nevojë përfitojnë në Ramazan ndihma të konsiderueshme, si kontribute humanitare për t’ua lehtësuar sadopak jetën dhe për t’u shprehur solidaritetin njerëzor.

Slide Slide Slide
soap 2 day