“Enciklopedia e historisë së botës islame”

Botimet ALSAR sjellin një vepër të karakterit enciklopedik, me njohuri dhe të dhëna për historinë e botës islame.

Kjo vepër në dy vëllime, një botim i ri, i sapodalë nga shtypi, përbën një bazë të mirë dijeje dhe vlen për lexim si për kureshtarët dhe për studiuesit e fushës.

“Enciklopedia e historisë së botës islame” do të përgatitej për botim në gjuhën arabe nga një ekip kërkimor e shkencor i studimeve islame në Kajro.

Vepra është mes botimeve tona të para të këtij viti. Ajo i bashkohet koleksionit të qindra titujve të botuar nga ALSAR në vite.

Aktiviteti ynë i gjerë botues zhvillohet në përmbushje të misionit kulturor të Fondacionit ALSAR.

soap 2 day