Fëmijë jetimë marrin ndihmën financiare të zekatit

Në këto ditë feste, të mbushura me aktivitet humanitar, për fëmijë jetimë është dhënë ndihma financiare e zekatit.

Ata e kanë marrë atë në ambientet e Fondacionit ALSAR, ku janë pritur me ngrohtësinë e zakonshme.

Nën kujdesin e vazhdueshëm të fondacionit, 50 jetimë e përfituan ndihmën, shtënë në zarfa të posaçëm.

Dhënia e ndihmës financiare të zekatit u mundësua nga WEFA, me qendër në Gjermani.

Kjo organizatë humanitare mbështeti dhe aktivitete të tjera të ALSAR-it gjatë ditëve të Kurban Bajramit.

soap 2 day