Fëmijë jetimë marrin ndihmën financiare të zekatit

Në ambientet e Fondacionit ALSAR u zhvillua këtë të shtunë të 25 marsit aktiviteti i dhënies së ndihmës financiare të zekatit për fëmijë jetimë.

Salla e konferencave u mbush me jetimë për të cilët kujdesi nga Fondacioni ALSAR është i vazhdueshëm.

Zarfat me shumën monetare iu shpërndanë fëmijëve nga dy përfaqësues të WEFA-s, organizatës së ndihmave me qendër në Gjermani dhe mbështetëse e projektit.

Ndihmën e përfituan 50 fëmijë jetimë, të lumturuar për dhuratën në këto ditë Ramazani.

WEFA kontribuon prej kohësh për projektin humanitar të dhënies së ndihmës financiare të zekatit për fëmijë jetimë.

Slide Slide Slide
soap 2 day