Fëmijë jetimë marrin pako ushqimore si ndihmë periodike

Nga e hëna kanë nisur një varg veprimtarish të kushtuara ndihmës për jetimët në ditë të solidaritetit human me shtresat në nevojë.

Në suazën e ndihmës periodike për fëmijë jetimë, janë shpërndarë në ditën e parë të javës pako ushqimore.

Ndihma me ushqime u dha për 50 jetimë, nën shoqërinë e të afërmve në procesin e shpërndarjes.

Aktivitetin e mbështeti EMİN, me qendër në Gjermani, sponsorizues dhe i disa veprimtarive të tjera humanitare për jetimët gjatë këtyre ditëve.

Qindra jetimë ndihmohen gjatë këtij muaji në forma të ndryshme nëpërmjet projekteve të realizuara nga Fondacioni ALSAR në bashkëveprim me partnerë ndërkombëtarë.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day