Fondacioni ‘ALSAR’ akordon këstin e parë të bursave për studentët e ekselencës për vitin akademik 2023-2024.

Fondacioni ‘ALSAR’ në bashkëpunim me organizatën humanitare ‘IHH’ me qendër në Hollandë kanë akorduar bursa studentë të ekselencës në universitetet publike shqiptare.

Nga akordimi i këstit të parë të bursave të ekselencës për vitin akademik 2023-2024 përfituan 25 studentë të cilët morën çeqet e bursave nga vetë përfaqësuesit e organizatës humanitare ‘IHH’.

Ceremonia e akordimit të bursave u mbajtë në ambientet e fondacionit ‘ALSAR’ Fondacioni ‘ALSAR’ do të qëndrojë pranë studentëve të ekselencës për të krijuar kushtet e duhura të studimit dhe për të nxitur studentët shqiptar për të dhënë maksimumin në studime.

soap 2 day