Fondacioni Alsar’ dhe ‘IHHNL’ shpërndajnë ushqime për iftar.

Përgjatë gjithë ditëve të agjërim ‘Fondacioni Alsar’ u gjend pranë shtresave në nevojë duke shpërndarë paketa ushqimore të gatshme në kuadër të muajit të Ramazanit për agjëruesit dhe nevojtarët.

Ashtu si në ditët e shkuara gjatë këtij muaji Ramazan u shpërndanë vakte të gatshme iftari për 100 persona.

Solidariteti me familjet në nevojë ze një hapsirë tepër të veçantë gjatë gjithë këtij muaji.

Slide Slide Slide
soap 2 day