Fondacioni ALSAR dhuron fidanë për gjelbërimin e Tiranës

Kontribues në përmirësimin e cilësisë së jetesës në kryeqytet, në gjelbërimin e hapësirave, të mjedisit tonë rrethues, Fondacioni ALSAR ka dhuruar 100 fidanë, destinuar për t’u mbjellë buzë një rruge të re.

ALSAR e organizoi ceremoninë e dhurimit në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, në një akt tjetër kontributi për kryeqytetin.

Dhuruar në kuadër të nismës “Dhuro për Tiranën”, pemët e reja janë mbjellë në praninë e kryetarit të Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, dhe të kryetarit të Fondacionit ALSAR, z. Mehdi Gurra.

Në ceremoninë e dhurimit dhe të mbjelljes kanë qenë i pranishëm dhe personeli i Fondacionit ALSAR, së bashku me studentë nën kujdesin e ALSAR-it.

Erion Veliaj shprehu mirënjohjen për Fondacionin ALSAR në emër të banorëve të kryeqytetit, duke e vlerësuar lart këtë kontribut të përsëritur për gjelbërimin e Tiranës.

Kryetari i Fondacionit ALSAR, z. Mehdi Gurra, e çmoi nismën e Bashkisë për ta bërë Tiranën sa më të gjelbëruar dhe shprehu kënaqësinë që institucioni i drejtuar prej tij i është bashkuar me kohë nismës.

Një Tiranë e gjelbëruar u siguron qytetarëve të saj ajër dhe mjedis më të pastër, jetë më të bukur dhe më të lumtur. ALSAR prej vitesh kontribuon për një Tiranë të tillë.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day