FONDACIONI “ALSAR” DHURON LIBRA PËR BIBLIOTEKËN E SHKODRËS

Fondacioni Alsar dhuroi kontigjentin e II-të të librave për Bibliotekën e qytetit të Shkodrës. “Libri, dhurata më e çmuar” është një prej shumë projekteve të fondacionit të vënë në jetë me sukses. Ndalesa e radhës ishte këtë herë në Bibliotekën e Shkodrës “Marin Barleti”, përzgjedhur nga Fondacioni “ALSAR”. Këto libra do t’u shërbejnë kryesisht studentëve, dhe janë më së shumti të karakterit historik, ku nuk mungojnë dhe botimet më të fundit. Librat u morën në dorëzim nga drejtori i bibliotekës Z.Gjovalin Çuni i cili shprehu falenderimet për kontributin e dhënë nga ALSAR për pasurimin e fondit të bibliotekës me këto libra të vyer.

soap 2 day