Fondacioni ALSAR fton për pjesëmarrje në konferencën shkencore në kryeqytet kushtuar 80-vjetorit të gjenocidit ndaj çamëve

Në kuadër të aktivitetit kulturor dhe të misionit të tij kombëtar, Fondacioni ALSAR mban në Tiranë këtë të enjte, më 27 qershor, një konferencë shkencore në përkujtim të 80-vjetorit të gjenocidit ndaj shqiptarëve të Çamërisë.

Dy seancat e konferencës parashikojnë mbajtjen e një numri të konsiderueshëm trajtesash akademike në lidhje me këtë përvjetor, dhe posaçërisht me çështjen çame.

Kjo konferencë shkencore do të zhvillohet vetëm dy ditë pas simpoziumit shkencor të mbajtur në Konispol, nën bashkorganizimin e Fondacionit ALSAR dhe të Bashkisë së Konispolit.

Konferenca do t’i zhvillojë punimet në mjediset e hotelit “Tirana International”, në sallën “Balsha”. Nisja e saj është në orën 10:00, dhe të ftuar janë të gjithë të interesuarit.

soap 2 day