Fondacioni Alsar gjendet pranë shtresave në nevojë dhe familjeve të jetimëve në zonën e Zall-Bastarit

Aktiviteti humanitar i ‘Fondacionit Alsar’ ka vijuar në këto ditë agjërimi me zbatimin e projektit të ndihmave të Muajit Ramazan, për t’iu gjendur pranë shtresave në nevojë.

Në fshatrat e Tiranës, në zonën e Zall-Bastarit dhe Zall-Dajtit u shpërndanë ndihma në produkte ushqimore. Në total u shpërndanë 200 kuti me ushqime për familjet në nevojë dhe familjet e jetimëve.

Aktiviteti human në kuadër të Muajit Ramazan u mbështet nga Organizata Ndërkombëtare Islame e Bamirësisë, me qendër në Kuvajt.

Shpërndarja e ndihmave përgjatë Muajit të Ramazanit është një veprimtari e përsëritur në vazhdimësi gjatë gjithë këtij muaji.

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide
soap 2 day