Fondacioni ‘ALSAR’ merr pjesë në Panairin e Librit 2023 i mbajtur në Tiranë.

Panairi i përvitshëm i librit në Tiranë mbledh bashkë shtëpitë botuese nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi, shkrimtarë, poetë, përkthyes dhe lexues, ku njihen me botimet e reja, diskutojnë mbi problematikat e letërsisë bashkëkohore, përkthimit në gjuhën shqipe dhe shumë aktivitetet të tjera me të autorë dhe studiues.

Në këtë organizim madhor me në fokus librin merr pjesë edhe stenda e shtëpisë botuese ‘ALSAR’ ku shpalos mbi 300 tituj për lexuesin shqiptar. Stenda ‘ALSAR’ ndodhet në katin e dytë të Pallatit të Kongreseve dhe do qëndrojë aty deri në datë 19 të këtij muaji.

soap 2 day