Fondacioni ‘Alsar’ në bashkëpunim me organizatën humanitare ‘EMIN’ shpërndajnë pako ushqimore.

Në kuadër të ‘Kurban Bajramit’ Fondacioni ‘Alsar’ në bashkëpunim me organizatën humanitare ‘EMIN’ kanë vijuar shpërndarjen e ndihmave humanitare për familjet në nevojë.

Pas shpërndarjes së kurbaneve, pranë ambienteve të Fondacionit ‘Alsar’ u dhuruan 100 pako me produkte ushqimore për familjet e jetimëve.

Ndihma dhe gjendja pranë familjeve në nevojë nuk ka reshtur përpara dhe prapa festës së Kurban
Bajramit.

Slide Slide
soap 2 day