‘Fondacioni Alsar’ në kuadër të projektit ‘Libri dhurata më e çmuar’ dhuron tituj librash për shkollën ‘Kuvendi i Grecës’ Selcë-Malësi e Madhe.

Në kuadër të aktiviteteve arsimore dhe kulturore të Fondacionit ALSAR, dhe në vijim të projektit afatgjatë, “Libri, dhurata më e çmuar”, qindra tituj librash janë dhuruar për shkollën ‘Kuvendi i Grecës’ në Selcë-Malësi e Madhe.

Në aktivitetin e organizuar në bashkëpunim me stafin e shkollës ‘Kuvendi i Grecës’ u tregua një interes i madh nga nxënësit prezent mbi 32 titujt dhuruar.
Në përfundim të aktivitetit në Selcë, drejtori i shkollës ‘Kuvendi i Grecës’ sëbashku me stafin e Fondacionit Alsar patën një takim mbi vlerësimin e frymës bashkëpunuese aktuale por edhe në vijimin e kësaj fryme për të ardhmen.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day