FONDACIONI “ALSAR” NË MBËSHTETJE TË VEPRIMTARIVE AKADEMIKE

U mbajt në qytetin e Durrësit Konferenca e 2-të Ndërkombëtare me titull ‘’Materialet dhe Polimerët’’ në datat 9-12 Nëntor 2018. Konferenca u organizua nga Universiteti i Çanakkalesë,Shoqëria e Kimistëve (Turqi), Universiteti i Ohajos(SHBA), Agjensia e Koordinimit dhe e Bashkëpunimit të Kryeministrisë(Turqi), Shoqëria Kimistëve tuniziane(Tunizi), Universiteti Politeknik i Tiranës (Shqipëri), Universiteti i Tuzlës (Bosnjë-Hercegovinë), Shoqëria e Kimistëve në Maqedoni, Universiteti “Nënë Tereza”(Maqedoni) etj. Profesore e akademikë më në zë të institucioneve pjesëmarrëse në kete konference prezantuan punimet e tyre me te reja kerkimore shkencore te cilat u ndoqen me interest e veçante nga te pranishmit.

Fondacioni “Alternativa e së Ardhmes” ALSAR në kuadër të mbështetjes së aktiviteteve kulturore e akademike ishte një ndër organizatorët dhe sponsorizuesit e këtij aktiviteti, ku në perfundim te kesaj konference u vlerësua edhe me një çertifikatë mirënjohje.

soap 2 day