Fondacioni ‘ALSAR’ nuk ndalon së qëndruari pranë shtresave në nevojë. Shpërndahet mish kurbani për jetimët dhe invalidët.

Në bashkëpunim me organizatën humanitare ‘IHHNL’ me qendër në Hollandë u mundësua projekti i kurbaneve. Në këtë projekt përfituan 428 familje në nevojë.
Mishi i kurbanit u shpërnda në qytetin e Tiranës dhe të Shkodrës ku në Tiranë përfituan familjet e fëmijëve jetimë gjithashtu edhe antarë të shoqatës së invalidëve ‘Shpresë për Jetën’.
Në qytetin e Shkodrës aktiviteti humanitar i ‘ALSAR-it’ iu dedikua plotësisht antarëve të shoqatës ‘Paraplegjikëve dhe Tetraplegjikëve’ dega Shkodër

soap 2 day