Fondacioni ‘ALSAR’ vjen me një botim të ri me titull ”Dua të jetoj” me autor Burhan al- Din Sejdi Fili.

Fondacioni ‘ALSAR’ vjen me një botim të ri për lexuesin shqiptar me titull ”Dua të jetoj”.Një histori e e vërtetë e hedhur në rreshta nga pena e shkrimtarit Burhan al-Din Sejdi Fili zhvillohet në kampet e internimit në Shqipërinë e periudhës së regjimit komunist.

Një realitet i hidhur i përcjellur bukur emocionalisjt nga pena e Burhan Filit. Edhe pse frika instiktive e nënë Bajames për të panjohurën, po ashtu boshllëku shpirtëror i saj nga zhgënjimet dhe fatkeqësitë e përjetuara, ajo përsëri e deshi fort jetën e u kap fort pas litarit të besimit në Allah dhe arriti ta sfidojë fatkeqësinë e saj.

Autori ka ditur të prekë mjeshtërisht temën e fatit të njeriut të ndodhur në udhëkryq e asaj kohe dhe të duket sikur personazhi kryesorë i romanit, nënë Bajamja në çdo rresht përcjellë mesazhin që pavarësisht gjithçkaje nuk dëshironte të binte pre e vdekjes së pangopur.

Një rrëfim i bukur mundi dhe përjetësimi i mpleksur nëpërmjet forcës, guximit dhe besimit të shkruar nga Burhan al-Din Sejdi Fili.

soap 2 day