Gëzuar Kosovë! ALSAR uron në 15-vjetorin e shpalljes së pavarësisë

Kosova kremton sot përvjetorin e 15-të të shpalljes shtet i pavarur.

Para 15 viteve, në pasditen e 17 shkurtit të 2008-s, në Kuvendin e Kosovës do të lexohej deklarata e pavarësisë.

Deklarimi sublim i shpalljes së sovranitetit mbylli një epokë shtypjeje dhe hapi faqen e re të prosperitetit shtetëror të popullit të Kosovës.

Shteti i pavarur ka kaluar në një dekadë e gjysmë shumë pengesa në rrugën e konsolidimit dhe të njohjes ndërkombëtare. Sfida të vështira gjenden ende para tij, ndërsa liria dhe pavarësia e Kosovës janë të panegociueshme.

Fondacioni ALSAR i uron Kosovës përvjetorin e pavarësisë, uron ditë më të mira për të dhe për tërë kombin shqiptar!

soap 2 day