HASENE mbështet dhënien e veshmbathjeve për fëmijë jetimë

Kontributi i HASENE-së, me qendër në Gjermani, nuk u kufizua gjatë këtyre ditëve vetëm në projektin e kurbaneve të Fondacionit ALSAR.

Në kornizat e një tjetër projekti humanitar, përfaqësuesit e HASENE-së mbështetën dhurimin e veshmbathjeve për fëmijë jetimë.

Pantallona, bluza dhe atlete iu dhuruan 510 jetimëve, të gjithë të trajtuar periodikisht me ndihma nga Fondacioni ALSAR.

Ambientet e fondacionit gumëzhinë prej fëmijëve të ardhur për të marrë veshjet dhuratë.

Projekti i jetimëve, përmes së cilit HASENE i dhuroi veshmbathjet, ishte një prej aktiviteteve bamirëse të kushtuara jetimëve në ditët e Kurban Bajramit.

Slide Slide Slide
soap 2 day