Iftar për anëtarë të shoqatës “Shpresa për jetën”

Një prej aktiviteteve humanitare të kryera përgjatë muajit të agjërimit është shtrimi i iftareve ose dhënia e tyre në formë të paketuar.

Fondacioni ALSAR dhe Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TİKA) kanë shpërndarë në vazhdimësi ushqim të gatshëm për shtresa në nevojë, 100 vakte në iftar.

Me vakte iftari i janë gjendur pranë dhe shoqatës që ju vjen në ndihmë personave me aftësi të kufizuar, “Shpresa për jetën”.

Pas një veprimtarie të këtij lloji ditë më parë, këtë javë është dhënë sërish iftar pranë kësaj shoqate.

Ushqimi i gatshëm është ngrënë në iftar këtë herë në ambient të përbashkët, shtruar në tavolina, me praninë dhe të koordinatorit të TİKA-s në Tirana, z. Mustafa Ata, dhe të kryetarit të Fondacionit ALSAR, z. Mehdi Gurra.

Mbrëmjen dhe ngrënien e iftarit e mbizotëroi fryma e solidaritetit human, aq e pranishme në Ramazan.

soap 2 day