Jepet për fëmijë jetimë ndihma financiare e zekatit, kontribut nga WEFA

Në programin e aktiviteteve të organizatës së ndihmave me qendër në Gjermani, WEFA, të organizuara në bashkëpunim me Fondacionin ALSAR në ditët e Kurban Bajramit, përfshihej dhe dhënia e ndihmës financiare të zekatit për fëmijë jetimë.

Kjo ndihmë u shpërnda për 70 jetimë në ambientet e Fondacionit ALSAR.

Përfituesit, e gjendur nën përkujdesin e pandërprerë të Fondacionit ALSAR, e morën zarfin me shumën e zekatit nga përfaqësuesit e WEFA-s të ardhur në vendin tonë.

Projekti i dhënies së ndihmës financiare të zekatit për jetimët mbështetet vijimësisht nga WEFA, një partner i çmuar i ALSAR-it.

Nga bashkëpunimi frytdhënës kanë përfituar përmes projekteve humanitare shumë e shumë jetimë, fëmijë për të cilët kujdesi është i veçantë.

Slide Slide Slide
soap 2 day