Jetimëve u dhurohen veshmbathje, projekt i mbështetur nga WEFA

Festat, posaçërisht bajramet, nuk mund të kuptohen e të përjetohen plotësisht pa gëzimin e fëmijëve. Dhuratat janë ato që i lumturojnë më tepër të vegjlit. Një veshje e re dhe e bukur është ajo çka ata duan në ditë feste.

Në kuadër të Kurban Bajramit, fëmijë jetimë nën kujdesin e Fondacionit ALSAR kanë marrë dhuratë veshmbathje.

Projektin e dhurimit të veshmbathjeve e mbështeti WEFA, organizata e ndihmave me qendër në Gjermani dhe partnere e ALSAR-it në aktivitete të shumta bamirëse.

Në një atmosferë festive, veshjet u shpërndanë për fëmijët në ambientet e Fondacionit ALSAR. Nga projekti përfituan 270 jetimë.

Përkushtimi i Fondacionit ALSAR për jetimët mbetet gjithmonë i pandryshuar. Projekte të shumta u kushtohen atyre përgjatë gjithë vitit, veçanërisht në kohë festash.

Slide Slide Slide
soap 2 day