Ligjëratë për Islamin dhe Perëndimin, botimi ynë më i ri

Fondacioni ALSAR i sjell lexuesit një botim dygjuhësh, një ligjëratë të mbajtur dekada më parë, por me mjaft interes dhe sot për temën e trajtuar.

“Islami dhe Perëndimi” vjen në gjuhën e përkthyer dhe në atë origjinale, në shqip dhe anglisht.

Princi i Uellsit e mbajti këtë ligjëratë më 27 tetor 1993 në Teatrin Sheldonian. Lexuesi do të ketë mundësi të njihet me pikëpamjet e këtij personaliteti të lartë britanik mbi një çështje tepër delikate dhe vazhdimisht në diskutim.

Ligjëratën u kujdes ta botojë më herët Qendra për Studime Islame e Oksfordit.

Ky botim u shtohet titujve të botuar nga ALSAR-i, gjithnjë e më të shumtë, gjithnjë e më të shumëllojshëm.

Slide Slide Slide
soap 2 day