Me projekt ndihme në Petrelë, shpërndahen pako ushqimore

Ndërsa Ramazani ka hyrë në dhjetëditëshin e fundit, Fondacioni ALSAR vazhdon të realizojë me intensitet projekte humanitare në ndihmë të shtresave në nevojë.

Aktiviteti i radhës u zhvillua këtë të hënë në njësinë administrative të Petrelës, ku u shpërndanë pako me ushqime.

Projekti u realizua në koordinim me njësinë administrative të Petrelës, si pjesë e kontingjentit të ndihmave të dhënë Bashkisë së Tiranës.

Pakot ushqimore i përfituan 150 familje të kësaj njësie, pjesë e shtresave sociale në nevojë.

Me mbështetjen nga TİKA, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim, aktiviteti ishte në kuadër të ditëve të solidaritetit human përgjatë këtij muaji.

soap 2 day