Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Fondacioni ‘Alsar’ dhe organizata humanitare ‘WEFA’ me qëndër në Gjermani dhurojnë veshmbathje për jetimët.

Në një ceremoni të mbajtur në ‘Tirana International Hotel’ Fondacioni ‘Alsar’ me rastin e Kurban Bajramit në bashkëpunim me partnerët e organizatës humanitare ‘WEFA’ me qendër në Gjermani dhuroi veshmbathje për 260 jetimë.

Nën atmosferën festive që përçon festa e Kurban Bajramit tëk fëmijët dhe nën fjalët e ndjera të përfaqësuesit të organizatës humanitare ‘WEFA’ z. Orhan Şahin gjithçka u zhvillua në mënyrë perfekte.

A mosferës festive ju shtua edhe grupi artistik i valleve popullore të fëmijëve që i dhan një minutazh hareje të gjithë ceremonisë. Fondacioni ‘Alsar’ dhe partnerët e tij janë gjithmonë pranë fëmijëve jetimë

Slide Slide Slide
soap 2 day