Me ushqime pranë nevojtarëve, ndahen pako për invalidët në Shkodër

Në zbatim të projekteve humanitare dimërore është shpërndarë në Shkodër një sasi e konsiderueshme ndihme në pako ushqimore.

Aktiviteti humanitar është zhvilluar në mesjavë dhe ka pasur në fokus ndihmën për anëtarë të shoqatës së invalidëve, njerëz në nevojë.

Për ta janë ndarë 80 pako me artikujt bazë ushqimorë.

Realizimin e projektit e mbështeti HASENE, organizata me qendër në Gjermani. Dy përfaqësues të saj ishin të pranishëm në veprimtarinë shpërndarëse.

Projekti vijon të shtunën me shpërndarjen e 100 pakove ushqimore për nevojtarë në Elbasan.

Bashkë me ndihmën e rezervuar për Tiranën, në tërësi do të shpërndahen 250 pako me ndihma ushqimore.

I vazhdueshëm është zhvillimi i projekteve të tilla nga Fondacioni ALSAR në ndihmë të shtresave në nevojë të shoqërisë.

Slide Slide Slide
soap 2 day