Mish “Adak” për familje jetimësh në ditë të solidaritetit human me njerëz në nevojë

Fondacioni ALSAR realizoi të shtunën e 19 nëntorit projektin e shpërndarjes së mishit “Adak” për familje të fëmijëve jetimë të Tiranës.

Shpërndarja u bë në kuadër të aktivitetit humanitar të fondacionit, të mbështetjes së shtresave në nevojë dhe të ndihmës së vazhdueshme për jetimët dhe familjet e tyre.

Mish “Adak” u shpërnda për 300 familje jetimësh, të mbledhur në ambientet e jashtme të Fondacionit ALSAR.

Kjo veprimtari humanitare në ditë të solidaridetit human me njerëz në nevojë përsëritet vit pas viti, si ndihmë për jetimët.

Realizimin e projektit e mbështeti HASENE, organizata e ndihmave me qendër në Gjermani.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day