Mish kurbani për shtresa në nevojë

Fondacioni ALSAR ka zhvilluar prej ditës së Kurban Bajramit një aktivitet intensiv humanitar, duke përçuar ngado frymën e festës dhe duke u ardhur në ndihmë mijëra familjeve.

Ndër partnerët që kanë mbështetur shpërndarjen e mishit të kurbanit është dhe IHH, me qendër në Holandë.

Falë kontributit të këtij organizmi humanitar, ndihma në mish kurbani ka mbërritur te shumë nevojtarë. Ajo është dhënë për 2000 familje, në zona të ndryshme të vendit.

Punonjësit e ALSAR-it shpërndanë paketime me mish kurbani në njësinë administrative të Bërzhitës dhe në atë të Petrelës.

Në Bashkinë e Maliqit, e në Korçë dhe Devoll, u shpërnda një tjetër sasi. Në Elbasan, shpërndarje pati në Labinot-Katund.

Në Tiranë, ndihmën e përfituan dhe familje jetimësh, anëtarë të shoqatës “Shpresa për jetën” e pensionistë.

Ndihma u prit kudo me mirënjohje dhe falënderim.

soap 2 day