Myftinisë së Malësisë së Madhe i dhurohet një mjet për shërbime funerale

Në kuadër të zbatimit të projekteve humanitare në ndihmë të shtresave në nevojë, të komuniteteve dhe institucioneve të ndryshme, një dhuratë e veçantë i është bërë Myftinisë së Malësisë së Madhe.

Drejtuesve të kësaj myftinie iu dorëzua një mjet për shërbimet funerale, i nevojshëm për përgatitjen e të ikurve nga kjo jetë për shtënien në dhé.

Akti i dorëzimit të mjetit të dhuruar u krye në Koplik në praninë e përfaqësuesve të Fondacionit ALSAR dhe të myftinisë.

Falënderime u shprehën nga marrësit e dhuratës për Fondacionin ALSAR dhe kontributin e tij humanitar në vite për shoqërinë.

Projekti u realizua falë bashkëpunimit të ALSAR-it me partnerë në Turqi.

Slide Slide Slide Slide
soap 2 day