Ndarja e mishit të kurbanit ka vijuar në ditët e festës

Prej së dielës, ditës së Kurban Bajramit, sasi të konsiderueshme mishi kurbani janë shpërndarë nga punonjës të Fondacionit ALSAR.

Në mënyrë të pandërprerë, aktiviteti i ngjeshur ka vijuar për të realizuar shpërndarjen në një kohë sa më të shkurtër e kudo ku është planifikuar.

Me mbështetjen nga WEFA, organizata e ndihmave me qendër në Gjermani, u është ardhur në ndihmë 400 familjeve me mish kurbani.

Sasia është ndarë në njësinë administrative të Krrabës, në Tiranë. Ndihmë në mish kurbani ka përfituar dhe Shoqata e të Verbërve.

Karakteri humanitar i aktivitetit bashkëshoqëron simbolikën e Kurban Bajramit dhe përçon solidaritet e gëzim te njerëzit, te shtresat në nevojë.

soap 2 day